""

Can, Haymana Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü olarak atandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 19:09

Can, Haymana Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü olarak atandı

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında şef olarak görev yapan hemşehrimiz Ahyan Can, Ankara Haymana Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atandı.

Can, Haymana Gençlik Hizmetleri  Spor İlçe Müdürü olarak atandı
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2017 - 7:00

Daha önce Yozgat’ta İl Genel Meclis Başkanlığı görevinde bulunan ve ardından Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında 3 yıldır görev yapan hemşerimiz Ayhan Can, Ankara Haymana Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine başladı.
Can, Haymana’da görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Ülkemizin her yeri bizim için değerlidir. Hayamana’da sporun geliştirilmesi için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Yozgatlı hemşehrilerimizde Haymana’da bir kardeşleri olduğunu unutmasınlar. Bu vesile ile yeni görevimizin bize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Bizde Yeniufukgazetesi olarak sayın Can’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.