""

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği gençleri sabah namazında buluşturdu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:14

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği gençleri sabah namazında buluşturdu

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk,gençlerin kötü alışkanlıklardan korumak ve gençler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın artırılması için gençlerle sabah namazında bir araya geldi. Namaz sonrası Dernek Başkanı A. Tuncay Özentürk, Çapanoğlu Çay Evinde gençlere kahvaltı verdi.

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği gençleri sabah namazında buluşturdu
Son Güncelleme :

18 Ocak 2018 - 7:00

Dernek Başkanı Tuncay Özentürk, yaptığı açıklamada, taraftarlar derneği olarak maçlarda küfürsüz bir şekilde takıma destek olunması için başlattıkları uygulamaları farklı alanlarda da devam ettirdiklerini dile getirdi. Özentürk, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için farklı çalışmalar yapıyoruz. bu kapsamda Yozgatspor karşılaşması öncesinde arkadaşlarımızla Çapanoğlu Büyük Camide sabah namazında buluşarak burada namazımızı eda ediyoruz. Ardından kendi çay ocağımız olan Çapanoğlu Çay Evinde kahvaltı yaparak sohbet ediyoruz. Bu başlattığımız yeni uygulama birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor. Bundan sonra da yine benzer uygulamalarla hem takımımızı desteklemek hem de gençlerimizin sorumluluk bilinci ile topluma faydalı birey olarak örnek teşkil etmelerini sağlayacak çalışmalarımız devam edecek.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.