""

Çapanoğlu Taraftarlar Derneğinden Alperen Ocakları İl Başkanı Çıtak’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:47

Çapanoğlu Taraftarlar Derneğinden Alperen Ocakları İl Başkanı Çıtak’a ziyaret

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk ve Basın Sözcüsü Ahmet Örmüş, Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak’ı ziyaret ederek derneklerinin faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çapanoğlu Taraftarlar Derneğinden  Alperen Ocakları İl Başkanı Çıtak’a ziyaret
Son Güncelleme :

01 Ocak 2018 - 7:00

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk ve Basın Sözcüsü Ahmet Örmüş, Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak’ı ziyaret ederek derneklerinin faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk, ziyarette Yozgatspor’un şehrin takımı olduğunu belirterek, takımın herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Özentük, “Takımımızın maçlarda özellikle gençlerimizin desteğine ihtiyacı var. Yozgatspor’umuzun karşılaşmalarda 12. adam vazifesi olarak elbette biz taraftarların büyük desteğine ihtiyacı var. Moral ve motive açısından son derece önemli olarak görüyoruz. İlimizde sosyal anlamda Yozgatsporumuzdan başka bir şey yok. Mazisi başarılarla dolu olan Yozgatsporumuz geçmişte büyük takımların korkulu rüyası haline gelmişti.
O günleri tekrar yakalamak şehrimize o havayı yeniden yakalatmak için önce inanmamız gerekir.
Biz Çapanoğlu Taraftarlar Derneği olarak takımımızın şampiyonluk yolunda hedefine ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Bu kapsamda evimizde oynanacak karşılaşmalarda Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak’ı davet ettik. Yozgatsporumuz üzerine samimi sohbet ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.
Özentürk, ziyaret anısına Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak’a Yozgatspor atkısı hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.