""

Çapanoğlu Taraftarlar Derneğinden gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:58

Çapanoğlu Taraftarlar Derneğinden gazetemize ziyaret

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk ve Basın Sözcüsü Ahmet Örmüş, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la derneğin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çapanoğlu Taraftarlar Derneğinden gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

07 Aralık 2017 - 7:00

Çapanoğlu Taraftarlar Deneği olarak küfürsüz bir taraftar grubu oluşturmaya çalıştıklarını kaydeden Özentürk,”Yozgatsporumuzun iyi gününde kötü gününde dün olduğu gibi bugünde hiçbir beklenti içinde olmadan desteğimizi sürdürüyoruz. Amacımız küfürsüz bir taraftar grubu oluşturmaktır. Çünkü geçmişte de taraftarlar derneği başkanlığı yaptım. O dönemlerde de aynı heyecan ve aynı şevkle takımımıza sahip çıkıyorduk şimdide aynı şekilde takımımızın yanındayız. O zamanlarda kendimize hakim olamayıp istenmeyen tezahüratta bulunduğumuz elbette olmuştur. Fakat bunun ne takıma ne taraftarımıza ne de yönetimimize bir faydasının olmadığı gibi hep zararı olmuştur. Bunun bilincinde olarak küfürsüz bir taraftar oluşturma çabası içindeyiz.”dedi.
YOZGAT’I VE
YOZGATSPORU SEVENLER KULÜBÜ KURUCAĞIZ
Yozgat’ı ve Yozgatsporu sevenler Kulübü kuracaklarını kaydeden Özentürk, “Bozok Üniversitesi öğrencilerine yönelikte bir çalışma içerisindeyiz. Üniversitemiz öğrencilerinden de azda olsa maçlara gelerek Yozgatsporumuza destek olan arkadaşlarımız var. Biz bunu biraz daha geniş kapsamlı olması için Rektörlüğümüz ve ilgili kurumlarımızla görüşerek Yozgat’ı ve Yozgatsporu Sevenler Kulübü kuracağız. Kısacası spor severleri, kırmızı siyahlı takıma gönül verenleri taraftar çatısı altında buluşturmayı planlıyoruz. Amacımız diğer taraftar gruplarımızla birlikte sade ve sadece takımımıza sahip çıkmak ve destek olmaktır.”diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Özentürk ve Örmüş’e teşekkür ederek geçmişte kendisinin de Yozgatsporda yöneticilik görevlerinde bulunduğunu hatırlattı. Bekir Çaylak, “Bu bir gönül işidir sevgi işidir. Bir insana parada verseniz sevmediği bir işte başarı sağlaması mümkün değildir. Bu bakımdan taraftarlar yaz kış demeden bütün zorluklara rağmen fedakarlık örneği sergiyileyerek Yozgatspora sahip çıkıyor. Bizde basın olarak her zaman takımımızın ve taraftarımızın yanında destek olmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.