""

Çarşamba mesaisi sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:28

Çarşamba mesaisi sürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’ncü grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, haftasonu deplasmanda oynayacağı Çarşambaspor mücadelesi öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Çarşamba mesaisi sürüyor
Son Güncelleme :

05 Ekim 2018 - 7:00

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’ncü grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, haftasonu deplasmanda oynayacağı Çarşambaspor mücadelesi öncesi hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Direktör İbrahim Baş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılarda amaç 3 puanla haftayı kayıpsız kapatmak.
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş Çarşambaspor maçı öncesi yaptıkları hazırlık çalışmaları ve maç hakkında açıklamalarda bulundu.
Ligin ilk iki haftasında karşılaştığımız Çankırıspor ve Sinopspor’dan daha zorlu bir mücadele bizi bekliyor diyen Baş,”Daha öncede bahsetmiştik. Antrenör arkadaşımızı Amasyaspor-Çarşambaspor maçını izlemek üzere gönderdik. İki kez analizini izleme şansını bulduk. Bizi iyi bir rakip bekliyor. Amasyaspor’a mağlup olmaları bir ölçü değil. Her maç kendi içinde bir önem taşıyor. Çarşamba ekibi de iyi oyunculardan kurulu. Oynadığımız Çankırıspor ve Sinopspor takımlarından bir tık daha iyi bir takım bizi bekliyor. O yüzden hazırlıklarımızı bunun farkında olarak devam ettiriyoruz. Çarşamba maçı Yozgatspor’un bu ligdeki durumu açısından oldukça yüksek bir önem arz ediyor. Çarşamba’dan 3 puanla dönme başarısını gösterirsek şampiyonluk yolunda varız demektir. Puanla dönersek varız demektir. Mağlubiyetle dönersek lig sonuna kadar kıyasıya bir mücadele olacağı görüntüsü var. 3 puan için gideceğiz. Puan ve puanlar alıp Yozgat’a geri dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19