""

ÇEDAŞ, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:55

ÇEDAŞ, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı

ÇEDAŞ, yeni yılı karşılarken abonelerine kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Enerji tüketiminin yoğun olacağı yılbaşı gecesinde ÇEDAŞ bünyesindeki 111 kişiliknöbetçi ekip, olası arızalara anında müdahale edebilmek için hazır bekleyecek. 2018’e girerken kullanıcılarına kesintisiz enerji sağlamayı amaçlayan ÇEDAŞ, iki gün boyunca planlı kesintileri iptal etti

ÇEDAŞ, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 7:00

2017’nin son ve yeni yılın ilk günündeabonelerinin enerji sıkıntısı yaşamaması için hazırlıklarını tamamlayan Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), hizmet verdiği bölgelerde alarmda olacak. 31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018’de Sivas, Tokat ve Yozgat için nöbetçi amirlikler belirleyen ÇEDAŞ,SCADA uzaktan kontrol merkezinden de arızalara müdahale edecek. Oluşabilecek arızalara karşı Sivas’ta 44, Tokat’ta 34, Yozgat’ta 33 nöbetçi arıza onarım ve bakım personeli görev alacak. ÇEDAŞ ayrıca 31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihlerindeki tüm planlı kesintileri iptal ederek bu günlerde enerji akışının kesintisiz olmasını sağlayacak.
373 TRAFO YENİLENDİ
Hizmet verdiği her noktaya kaliteyi götürmeyi amaçlayan ÇEDAŞ, 2018 öncesi yaptığı bakım ve onarım çalışmalarına da ağırlık verdi. 2018’e girerken tüketicilerin enerji sorunu yaşamaması içinÇEDAŞ ekipleri Sivas, Tokat ve Yozgat kırsalında 373 trafoyu yeniledi. Kullanıcıların daha kaliteli hizmet alması için “Her Sokak Aydınlık” projesi kapsamında ise 2017 yılında 7 milyon 500 bin TL yatırım ile 50 bin armatürün değişimi gerçekleştirildi. ÇEDAŞ, jeneratörlerinin yakıt ikmali ve bakımını da tamamlayarakyılbaşı için hazır hale getirdi.
Yeni yılda da abonelerine en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını tamamladıklarını belirten ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, “Yılbaşı öncesi ve gecesi, vatandaşlarımızın enerji ve aydınlatma konularında herhangi bir sorun yaşamamaları için arıza onarım ve bakım ekiplerimiz teyakkuz halinde olacak. Ekiplerimiz, abonelerimizinyeni yılda enerji sorunu yaşamaması için gerekli bakım ve onarım işlemlerini tamamladı. Enerji tüketiminin artacağı yılbaşı gecesinde ekiplerimiz görevleri başında olacak” dedi. 2018 yılının tüm Türkiye’ye barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Akboğa, “ÇEDAŞ olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. 2018 yılında da yatırımlarımızı ara vermeden devam sürdüreceğiz” diye konuştu.
ÇEDAŞ’a 31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihlerinde ulaşmak isteyenler için Alo 186 Çağrı Merkezi 7/24 hizmet verecek. Ayrıca aboneler, herhangi bir elektrik kesintisi yaşadığında 0 552 186 0 186 numaralı WhatsApp İhbar Hattı’ndan yetkililere ulaşabilir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.