""

Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl eğitim ve öğretime açılacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:43

Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl eğitim ve öğretime açılacak

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, ilçeye yapılan 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyonun kaba inşaatının tamamlandığını belirterek, bu yıl içerisinde eğitim ve öğretime açılacağını söyledi.

Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi  bu yıl eğitim ve öğretime açılacak
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, kaba inşaatı tamamlanan okul inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Bozkurt, 16 Derslikli ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyonlu, Anadolu İmam Hatip Lisesinin Türkiye’de sadece Antalya ve Çekerek’te yapıldığını söyledi. İlçe eğitimi açısından son derece önemli olan Anadolu İmam Hatip Lisesinin eğitime başlamasıyla eğitim kalitesinin daha da artacağını vurgulayan Başkan Bozkurt, “Çekerek ilçemize yakışır bir okulumuzu inşallah bir iki aya kadar eğitim ve öğretime açacağız. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda şehrimize 16 Derslikli 100 pansiyonlu en son mimari Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapımında sona gelindi. Okulumuzun kaba inşaatı tamamlandı. İç tefrişatını da tamamladıktan sonra en kısa sürede eğitime açılacak. Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığının en son mimari projesi ilk defa ilçemize uygulandı. İnşallah burada eğitim görecek öğrencilerimiz vatanımıza milletimize faydalı birer bireyler olarak yetişeceklerdir.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.