""

Çekerek’te 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 00:08

Çekerek’te 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması

Çekerek Kaymakamlığı, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir program düzenledi.

Çekerek’te 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 18:05

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Furkan Nezir, Garnizon Komutanı Üsteğmen Berk Açık, Belediye Başkanı Üzeyir İnce, daire amirleri, gaziler, gazi yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Personel Asteğmen Mustafa Can Ünalan yaptı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam eden etkinlik, gazilerin anısını yaşatmanın önemini vurguladı.
Programın ardından, Kaymakam Furkan Nezir ve Belediye Başkanı Üzeyir İnce, gazilerle makamda bir süre sohbet ederek, onlara olan minnetlerini dile getirdiler.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.