""

Çekerek’te doğalgaz sevinci « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:04

Çekerek’te doğalgaz sevinci

Yozgat’ın Çekerek İlçesinde Sürmeligaz tarafından yapılan doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile tesisat işlemlerini bitiren aboneler doğalgaza kavuştu.

Çekerek’te doğalgaz sevinci
Son Güncelleme :

29 Aralık 2017 - 7:00

Çalışmaları yakıdan takip eden Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, ilçede şuana kadar 700 abonelerinin bulunduğunu ve evlerinin tesisat işlemlerini tamamlayan abonelerin gaz açma işlemlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, Çekerek ilçesinin doğalgaza kavuşmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İlçelerimizin doğalgaza kavuşması kapsamında yoğun bir çalışma süreci yaşıyoruz.
Aynı şekilde Sarıkaya İlçemizde de doğalgaz çalışmalarımızda sona gelindi. Çekerek ilçemizinde lisans kapsamımıza dahil edilmesiyle birlikte 27 Nisan 2016 tarihinde şehir içi hat çalışmalarına başladık. Bu çalışmalarımızı 25 Aralık 2017 tarihi itibariyle de Çekerek ilçemize gaz arzını sağladık. İlçemizde 4 kilometre çelik hat ve 26 kilometre polietilen hat olmak üzere toplam 30 kilometre hat çektik. Bugün itibari ile 700 abonemiz bulunmaktadır. Tesisatları tamamlanmış olan abonelerimizin gaz açma işlemleri yoğun bir şekilde devam ediyor.
Amacımız ilçe sakinlerimizin, kömür, odun gibi yakacak derdiyle uğraşmayıp, sağlıklı ve kaliteli yakıt olan doğalgaza kavuşmalarını sağlamaktır. Bu vesile doğalgazın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.