""

Çekerek’te Gençlik Merkezi havuzu yenilendi « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 14:29

Çekerek’te Gençlik Merkezi havuzu yenilendi

Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, ilçenin gençlerine ve vatandaşlarına daha kaliteli bir yaşam alanı sunmak amacıyla önemli bir projeyi hayata geçirdi.

Çekerek’te Gençlik Merkezi havuzu yenilendi
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 18:21

Çekerek Gençlik Merkezi içerisinde bulunan yüzme havuzunun bakım, onarım ve temizlik işleri başarıyla tamamlandı.


Başkan Üzeyir İnce’nin talimatları ile başlatılan çalışmalar, havuzun hem fonksiyonel hem de estetik açıdan yenilenmesini sağladı. Yapılan bakım ve onarımlar ile havuzun eski görünümleri modernize edilerek daha cazip bir hale getirildi. Yenilenen havuz, temizliği ve estetik dokunuşları ile dikkat çekerken, yerel halkın ve gençlerin kullanımına sunuldu.
VATANDAŞLAR İÇİN DAHA GÜZEL BİR YAŞAM ALANI
Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, çalışmaların tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Gençlik Merkezi’mizde bulunan havuzun bakım ve onarımını tamamlayarak, ilçemize estetik bir dokunuş kattık. Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin kaliteli ve güvenli bir ortamda yüzme keyfi yaşamasını amaçladık. Bu tür iyileştirme çalışmalarımız, yaşam alanlarımızın daha konforlu ve kullanışlı hale gelmesi için devam edecek,” ifadelerini kullandı.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.