""

Celal Köse: 2023 hedefimizde öğretmenlerimizin payı büyük olacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:28

Celal Köse: 2023 hedefimizde öğretmenlerimizin payı büyük olacak

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacağını söyledi.

Celal Köse: 2023 hedefimizde  öğretmenlerimizin payı büyük olacak
Son Güncelleme :

24 Kasım 2017 - 7:00

AK Parti İl Başkanı Köse, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada öğretmenlerin gününü kutlayarak, öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı.
Başkan Köse, “İlk emri “oku” olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için, öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz, gelişen dünya koşullarında, ülkemizin çağa ayak uydurması, milletimizin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması ve ülkemizin bilgili, yetişmiş, donanımlı nesillerin elinde maddi ve manevi kalkınma hedefini gerçekleştirebilmesi için tarihi bir görevi başarıyla ifa etmektedirler. Bu görevlerini gelecek nesiller ve Türkiye’nin geleceği için de eksiksiz yerine getirme konusunda kararlılıklarını sürdürmektedirler. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, gençlerimizi kendi bilgi ve becerileriyle eğiten, yaşama ayak uydurmalarında onları bilinçlendiren ve geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin fedakâr hizmetleri hepimizin gurur kaynağıdır ve her türlü zorluğa rağmen bu zor ve meşakkatli görevi yerine getiren vatansever öğretmenlerimize yardımcı olmak bizim asli görevimizdir. Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.