""

Çelenk sunma töreni gerçekleştirildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:41

Çelenk sunma töreni gerçekleştirildi

Sarıkaya ilçesinde 19 Ekim gününün her yıl Muhtarlar Günü olarak kutlanması hasebiyle ilçemizde de buna yönelik kutlama programı düzenlendi.

Çelenk sunma töreni gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

19 Ekim 2021 - 17:44

Sarıkaya ilçesinde 19 Ekim gününün her yıl Muhtarlar Günü olarak kutlanması hasebiyle ilçemizde de buna yönelik kutlama programı düzenlendi.

Bu kapsamda ilk olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Duru tarafından Hükümet Konağı Bahçesi Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Tören Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Duru’nun günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapmasıyla sona erdi.

Daha sonra 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Sarıkaya Hacı Hasan Bor parkında toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Doğan, Türkiye Muhtarlar Derneği Sarıkaya Şubesi Başkanı Mesut Duru, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

Kaymakam Samet Serin düzenlenen toplantıda muhtarların gününü kutlayarak muhtarlığın önemine vurgu yaptı, “Öncelikle bu güzel günün demokrasimizin mihenk taşı olan ilçelerimizde en ücra noktalarına kadar devletimizin şev katli elinin uzandığı kutsal bir müessese olan muhtarlarımızın bu güzel günlerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ardından Kaymakam Samet Serin toplantıda, muhtarların ihtiyaç ile sorunlarını dinlenerek çözümüne yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.