""

Çeliksoy: Uyuşturucu gençlerimiz açısından büyük sorun « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:19

Çeliksoy: Uyuşturucu gençlerimiz açısından büyük sorun

Yozgat YURT-AY Sendikaları Genel Başkanı Hakan Çeliksoy, Türkiye ve dünyada en büyük sorunların başında gelen uyuşturucu kullanımının ilköğretim yaşlarına kadar düştüğünü belirterek, bu konuda Yurt Sendikaları olarak sosyal sorumluluk projelerine tam destek verdiklerini söyledi.

Çeliksoy: Uyuşturucu gençlerimiz açısından büyük sorun
Son Güncelleme :

08 Kasım 2017 - 7:00

Ülke genelinde özellikle gençler arasında hızla büyüyen bir tehlike haline gelen uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden Yurt Ay Sendikaları, Yozgat SHÇEK Spor-Sorgun Belediyespor karşılaşmasında “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır” pankartı açtı.
Yurt Sendikaları Genel Başkanı Hakan Çeliksoy, yaptığı açıklamada, Yurt Ay ailesi olarak insanlığın belası, dünyanın en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu konusunda hassasiyetlerini dile getirmek ve uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak üzere pankart açtıklarını ifade etti.
İnsanlığın karşı karşıya kaldığı bu tehlikenin gün geçtikçe daha da yaygınlaştığına ve çeşitlendiğine dikkat çeken Çeliksoy, “Yurt Sendikaları olarak sosyal sorumluluk projelerine tam destek veriyoruz. Yozgat SHÇEK Spor – Sorgun Belediyespor karşılaşmasında “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır” pankartı açtık. Ayrıca yine bu konuda diğer alanlarda devam eden çalışmalarımız var. Uyuşturucu madde bağımlılığı, ülkemiz ve özellikle gençlerimiz açısından büyük bir sorun teşkil etmektedir. Her gün gözlerimizin önünde onlarca gencimiz bu lanet tehlikeye kurban gitmektedir. Uyuşturucu kullanma, madde bağımlığı yaşı ilköğretim yaşlarına kadar düşmekle birlikte, gelecek nesillerin sağlığı ve devamı açısından da düşündürücü hale gelmiştir. Uyuşturucu maddeler devletleri de milletleri de esir almıştır. Buradan bir daha tekrar etmek istiyoruz; Ey Türk Gençliği damarlarındaki asil kanı kirletme.” diye ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.