""

Çelik’ten Şahin’e teşekkür plaketi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:18

Çelik’ten Şahin’e teşekkür plaketi

Yozgat Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (YOGİSAD) Başkanı ve Yerköy Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’e ilçeye yaptırdığı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Çelik’ten Şahin’e teşekkür plaketi
Son Güncelleme :

25 Kasım 2017 - 7:00

İşadamı Çelik, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’in Yozgat’ın ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde başta eğitim olmak üzere önemli hizmetler yaptığını söyledi.
Yerköy İlçesinde de Şahin’in yaptırdığı Kuran Kursu ve diğer hizmetlerinin olduğunu vurgulayan Çelik, “Yozgat’ımızın gururu olan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’e ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için ziyarette bulundum. İlçemize Hacı İbrahim Bodur adına Kur’an Kursu yaptırdı. Ayrıca Bilal Şahin Hafız Kur’an kursu yaptırdı. Burada okuyan ve maddi durumu zayıf olan öğrencilerimizi de Umreye gönderdi. Yozgat’ımızın dışarıda hatırı sayılır tanınan zengin işadamlarımız var. Ekonomik olarak durumları belki Bilal Bey’den daha iyi olanlarda var. Ama iş Yozgat’a hizmet etme noktasına gelince Bilal Bey’in yaptığı hizmetlerin onda birini yapmadılar. Bu vesile ile kendisine onur belgesi takdim ettik. Kendisinden ilçemize hizmetlerine devam etmesini istiyoruz.”ifadelerini kullandı.
Bilal Şahin’de YOGİSAD Başkanı Çelik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla imkanları dahilinde elinden geldiğince toplumun faydalanabileceği hizmetleri gerçekleştirmeye çalışacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.