""

Cemre Cumhuriyet meydanına düştü « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:07

Cemre Cumhuriyet meydanına düştü

Ak Parti Yozgat İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında ‘Sıfır Atık Geri Dönüşüm Çocuk Atölyesi çalışması’ etkinliği düzenlendi.

Cemre Cumhuriyet meydanına düştü
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2021 - 15:28

Ak Parti Yozgat İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında ‘Sıfır Atık Geri Dönüşüm Çocuk Atölyesi çalışması’ etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Ak parti kadın kolları Çevre Şehir Kültür Başkanı Tülay Açıkgöz ve çocuklar katıldı.
Ak Parti Yozgat İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Nurdan Taşarsu yaptığı açıklamada “Yozgat Cemreleri ve Yaşanabilir çevre derneğinin de destekleri ile düzenlediğimiz bu programda geleceğimiz olan çocuklarımıza sayın Emine Erdoğan Hanım Efendi’nin öncülük ettiği sıfır atık projesinden ve geri dönüşümün öneminden bahsederek, Geri dönüşebilen ürünleri atmayıp yeniden kullanabilir hale getirerek israfın önüne geçmeyi böylelikle doğal kaynakların koruyup gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakabileceğimizi anlattık. Atık materyalleri kullanarak örneğin çikolata kutusundan ve taşlardan ya da yumurta kolisinden, kurumuş çiçeklerden çok güzel tablolar tasarlandı, cd lerden bardakaltlığı, cam şişelerden ve teneke kutulardan müzik enstrümanları tasarlandı. Bu örnekler elbette çoğaltılabilir, ama öncelikli olarak hedef daha az tüketim yapıp daha az atık üretmek, atıkları mümkünse tekrar kullanılabilir hale getirmek ya da geri dönüşüme kazandırmak. Halkımızın da içlerinde ki çevre sevgisini dışa yansıtmasını bekliyoruz, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir çevreyi birlikte inşa etmeyi hep birlikte Yozgati daha yaşanabilir hale getirecegimize inanıyoruz.” diye konuştu. (Alpaslan Demir)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.