""

Çiçekçiler Sevgililer Gününe Hazır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:19

Çiçekçiler Sevgililer Gününe Hazır

Yozgat’ta çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer günü için tüm hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı.

Çiçekçiler Sevgililer Gününe Hazır
Son Güncelleme :

07 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat’ta özel günlerde çiçekçilerin işlerinin büyük oranda artış gösterdiğini belirten Ömer Yalçınsoy, çiçekçilerin özellikle 14 Şubat’a ayrı bir önem verdiğini söyledi.
14 Şubat hazırlıklarına bir hafta öncesinden başladıklarını dile getiren Yalçınsoy, sevgililer gününe özel hediyelik eşyalar hazırladıklarını ve müşterilerini beklediklerini ifade etti.
Müşterilerinden 14 Şubat Sevgililer Gününe özel sipariş aldıklarının da altını çizen Yalçınsoy, son güne kadar satışlarının artacağını dile getirdi.
Herkesin bütçesine uygun hediye alma imkanını vatandaşlara sunduklarını söyleyen Yalçınsoy, “Fiyatlarımız çok uygun. Her bütçeye göre çiçek ve hediyelik eşyalarımız var. 14 Şubat’ta en çok canlı gül satılıyor. Canlı gülün fiyatı 5 lira. Çiçeklerimizin ve diğer hediyelik eşyalarımızın fiyatları 5 TL’den başlayıp yukarı rakamlara doğru çıkıyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.