""

Çiftçi ailesinin acı günü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:00

Çiftçi ailesinin acı günü

Yazar ve Valilik Kültür Danışmanı Mustafa Çiftçi ile Valilik Özel Kalem Müdürü Hüseyin Çiftçi’nin Muhterem Anneleri, Celal Çiftçi’nin eşi Leyla Çiftçi hayatını kaybetti.

Çiftçi ailesinin acı günü
Son Güncelleme :

15 Haziran 2017 - 7:00

Merhume Çiftçi’nin cenazesi Çapanoğlu Büyük Cami’de dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıtopraklık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Leyla Çiftçi, 8 Haziran günü beyin kanaması geçirmiş ve tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak önceki gün yaşamanı yitirdi. Merhume Leyla Çiftçi, dün Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze cenaze namazının ardından Sarıtopraklık Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına, Çiftçi ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Vali Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey ve vatandaşlar katıldı.
Yeniufuk Gazetesi ailesi olarak Merhume Leyla Çiftçi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.