""

Çıtak: Bir Alperen’e yakışan derslerindeki gayreti ve başarısıdır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:51

Çıtak: Bir Alperen’e yakışan derslerindeki gayreti ve başarısıdır

Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak, öğrenci Alperenlerin asli görevlerinin başında derslerindeki gayreti ve başarısının gelmesi gerektiğini söyledi.

Çıtak: Bir Alperen’e yakışan  derslerindeki gayreti ve başarısıdır
Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 7:00

Alperen Ocakları Üniversite Teşkilatının bu haftaki toplantısı Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak’ın katılımı ile gerçekleşti.
Çıtak, konuşmasında şunları kaydetti: “Vize sınavlarındaki aldığınız sonuçlar bizleri en az sizler kadar sevindirdi. Değerli kardeşlerim sizlerin asli ve ilk önceliğiniz okulunuz ve derslerinizdir. Bizi en mutlu edecek şeyde sizlerin okulunuzda ve derslerinizde başarılı ve gayretli olmanızdır. Bir Alperene yakışanda budur. Sizler okuyup başarılı olacaksınız ki bu devletin ve milletin teminatı olacaksınız.
Okumayan, araştırmayan ve bir hedefi olmayan kişiden Alperen olmaz. Alperen her daim bilgi darcığını geliştiren, araştıran ve hep üzerine yeni bilgiler ekleyerek hedefe yürüyen kişidir. Bu yolda Rabb’im hepinizin yar ve yardımcısı olsun.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.