""

Civelek: Seçimde sandık kurulmasını istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:14

Civelek: Seçimde sandık kurulmasını istiyoruz

Yozgat’ta esnaflık yapan Serkan Civelek ve ekibi dün düzenledikleri basın toplantısı ile Esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatif başkanlığına aday olduklarını açıkladı.

Civelek: Seçimde sandık  kurulmasını istiyoruz
Son Güncelleme :

07 Aralık 2017 - 7:00

Civelek Şubat ayında yapılacak olan seçimlerin oylama ile değil de sandık kurularak yapılmasını istediklerini söyledi.31 yıldır esnaflık yaptığını belirten Serkan Civelek, Yozgat gibi küçük bir yerde esnaflık ne olduğunu, ne gibi sıkıntılarının olduğunu bildiklerini söyledi.
Civelek, “Birçok esnaf arkadaşımdan gelen küçük esnafın sahibi yok. Derdimizi, sıkıntımızı dinleyen yok, şikâyetleri üzerine bir küçük esnaf grubu olarak STK’lar da söz sahibi olacak yapılanmaya gitmeye karar verdik. İlk olarak küçük esnafın sıkıştığında kapısını çaldığı yer olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin yönetiminin küçük esnafa geçmesi gerektiğini düşünerek kooperatif başkanlığına talibim” dedi.
Yönetimde Bülent Demirtürk, Arslan Yıldırım, Dursun Kahraman gibi isimlerin de yönetim yer alacağını dile getiren Serkan Civelek, “Kooperatifimizi ulaşılmaz bir yer olmaktan çıkarıp her esnafın rahatlıkla uğradığı güler yüzlü bir ortam haline getireceğiz. Binamızda çözüm masası oluşturup, sürekli olarak esnafımızın sorunlarını dinleyip, gerekli yerlerle görüşerek çözüm üretmeye çalışacağız. Mevcut yönetim 25 yıllık yapmış oldukları hizmetler güveniyorlarsa sandıktan çıkacak sonuca bağlı bir seçim yapmak istiyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.