""

ÇKS başvurularında son gün 30 Haziran « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:35

ÇKS başvurularında son gün 30 Haziran

Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 30 haziranda sona ereceğini belirterek çiftçileri uyardı.

ÇKS başvurularında  son gün 30 Haziran
Son Güncelleme :

22 Haziran 2017 - 7:00

İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, yaptığı açıklamada, ÇKS Yönetmeliği uygulamaları çerçevesinde, ÇKS başvuru başlangıç tarihinin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlendiğini söyledi. Özdemir, şunları kaydetti: “Bakanlığın yayınladığı genelgede, çiftçilerin üretim yıllarına ilişkin ÇKS başvuruları, bir önceki yılın 1 Eylül tarihinde başlayacak” denildiğini hatırlatan Özdemir, “Bu doğrultuda çiftçiler, 2017 yılına ilişkin ÇKS başvurularını 1 Eylül 2016-30 Haziran 2017 tarihleri arasında yapacaklardır. Bu tarihlerden sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.