Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Coşkun’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Yozgat ve ilçelerinde görevini fedakarca yerine getiren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

AK Parti AR-GE Başkan

Coşkun, gazetecilerin toplumu bilgilendirmek adına gece gündüz demeden her türlü rahatından, sevdiklerinden fedakarlık ederek görevini yapan meslek erbapları olduğunu söyledi.
“Tabi gazeteciler bizleri bilgilendirmek için gece gündüz her türlü rahatından fedakarlık yapıp bu görevini yapan meslek sahipleridir” diyen Coşkun, şunları kaydetti: “O ilin basın mensuplarının o basın medya dünyasının gelişmişlik seviyesi ile ilin gelişmişliği de aynı ölçülüyor. Dolayısıyla başta siyasiler olmak üzere, il yöneticileri olmak üzere Yozgat’ımızın gelişmesini arzu eden herkesin önce basın mensuplarının en üst teknoloji ile en üst seviyede ulusal ve uluslarası seviyede çalışmalarını kolaylaştıracak ve o bölgede hizmet veren basın kuruluşlarının gelişmesini sağlayacak çalışmalar yapması önemli. Bunun arkasına ilin gelişmişliği de zaten kendiliğinden gelecek.”
Coşkun, “Hepimizin amacı milletimize hizmet etmek.
Bu noktada ben en çok hizmet eden meslek grubu olarak basın mensuplarını görmekteyim” diyen Coşkun, “Gazeteciler mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet eden meslek mensuplarıdır. Gecesi-gündüzü olmayan bir mesleğin erbabıdır gazeteciler. Yozgat’a hizmet aşkı ile görevini yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımın bu önemli günü bekliyor, hastalara şifa, vefat edenlere ise Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç