""

Coşkun’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:31

Coşkun’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Yozgat ve ilçelerinde görevini fedakarca yerine getiren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Coşkun’dan 10 Ocak  Gazeteciler Günü mesajı
Son Güncelleme :

11 Ocak 2017 - 7:00

Coşkun, gazetecilerin toplumu bilgilendirmek adına gece gündüz demeden her türlü rahatından, sevdiklerinden fedakarlık ederek görevini yapan meslek erbapları olduğunu söyledi.
“Tabi gazeteciler bizleri bilgilendirmek için gece gündüz her türlü rahatından fedakarlık yapıp bu görevini yapan meslek sahipleridir” diyen Coşkun, şunları kaydetti: “O ilin basın mensuplarının o basın medya dünyasının gelişmişlik seviyesi ile ilin gelişmişliği de aynı ölçülüyor. Dolayısıyla başta siyasiler olmak üzere, il yöneticileri olmak üzere Yozgat’ımızın gelişmesini arzu eden herkesin önce basın mensuplarının en üst teknoloji ile en üst seviyede ulusal ve uluslarası seviyede çalışmalarını kolaylaştıracak ve o bölgede hizmet veren basın kuruluşlarının gelişmesini sağlayacak çalışmalar yapması önemli. Bunun arkasına ilin gelişmişliği de zaten kendiliğinden gelecek.”
Coşkun, “Hepimizin amacı milletimize hizmet etmek.
Bu noktada ben en çok hizmet eden meslek grubu olarak basın mensuplarını görmekteyim” diyen Coşkun, “Gazeteciler mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet eden meslek mensuplarıdır. Gecesi-gündüzü olmayan bir mesleğin erbabıdır gazeteciler. Yozgat’a hizmet aşkı ile görevini yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımın bu önemli günü bekliyor, hastalara şifa, vefat edenlere ise Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.