""

Coşkun’dan “ Dokunuş” Projesine destek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:17

Coşkun’dan “ Dokunuş” Projesine destek

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Yozgat’ta kimsesiz çocukları bayramda sevindirmek için yola çıkan sanatçıların hayata geçirdiği ‘Dokunuş’ projesini ziyaret ederek destekte bulundu.

Coşkun’dan “ Dokunuş” Projesine destek
Son Güncelleme :

19 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi’nin ev sahipliğinde, sanatçıların gönüllü olarak katıldığı ‘Dokunuş Projesi her kesimden destek görüyor. Kentin ekonomik ve sosyal hayatına her fırsatta katkıda sunan AK Parti 23’üncü dönem milletvekili ve AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Dokunuş Projesi’ne de duyarsız kalmadı.
Önceki akşam iftarını Yozgat’ta açan Coşkun, daha sonra tarihi askerlik şubesi binasında uygulanan Dokunuş Projesi’ni ziyaret etti. Projenin fikir babası Oktay Yıldırım, Coşkun’a hem proje hakkında bilgi verdi hem de farklı sanatların uygulandığı bölümleri gezdirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında Fotoğraf Sanatçısı Oktay Yıldırım, Coşkun’a fotoğrafların hikayeleri hakkında bilgi verdi. Coşkun, ayrıca çavdar saplarından Yozgat’a özgü ürünler yaparak projeye katkı sağlayan Mehmet Yancıoğlu’nun standını da ziyaret ederek; “Ellerinizden öpüyorum. Kıymetli işler çıkarıyorsunuz. Sanatınızı böylesine hayırlı bir proje için icra etmenizden de ayrıca mutluluk duydum” dedi.
SATIN ALDIĞI
TABLOYU TEKRAR PROJEYE HEDİYE ETTİ
Ziyaret sonunda Coşkun, projeye destek vermek için satın aldığı tabloları tekrar projeye hediye etti. Projeinin Yozgat’ta hayata geçmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Coşkun, ““Bu akşam hem iftar yapmak hem de dedim Yozgat’ta bir şeyler oluyor gidip bir bakayım dedim ve inanın şuanda söyleyecek söz bulamıyorum. Sözün bittiği nokta” diyerek duygularını dile getiren Coşkun; “Gerçekten buradaki arkadaşlar aşmışlar. Yozgat için çok büyük bir katkı. Yeni bir açılım olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Yozgat’ın temsilcisi, vekili olarak. Gerçekten gurur duydum. Tüm Yozgatlıları davet ediyorum, herkesi davet ediyorum. Gelsinler bu coşkuyu, bu aşkı görsünler. Ramazana renk katmış, Ramazanın bereketi burada. Bunu hissetmemek mümkün değil” diye konuştu.Proje yöneticisi Oktay Yıldırım da, ziyaretlerinden ve destekteklerinden dolayı Coşkun’a teşekkür ederek, şunları söyledi: “Biz size teşekkür ediyoruz. Siz bizi onurlandırdınız, gururlandınız. Hep yanımızda oldunuz. Bundan sonra da yanımızda olacağınıza sonsuz inancımız. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.