""

Çözüm Koleji Diyetisyen Yasin Koçak’ı ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 00:28

Çözüm Koleji Diyetisyen Yasin Koçak’ı ağırladı

Yozgat Çözüm Koleji’nin her ay düzenlediği kariyer günü etkinlikleri kapsamında bu ay ki konuğu Uzman Diyetisyen Yasin Koçak oldu.

Çözüm Koleji Diyetisyen  Yasin Koçak’ı ağırladı
Son Güncelleme :

01 Kasım 2017 - 7:00

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yozgat Çözüm Koleji, her ay düzenledikleri kariyer günü etkinliklerine de başladı. Çözüm Koleji’nin bu ay ki konuğu Uzman Diyetisyen Yasin Koçak oldu. Öğrencilerle düzenlenen programda bir araya gelen Koçak, diyetisyenlik mesleğini tanıtırken bir yandan da öğrencilere sağlıklı ve dengeli beslenmeye yönelik bilgiler aktardı. Koçak düzenlenen etkinlikte öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı.
Düzenlenen kariyer günü etkinlikleriyle öğrencilere meslek seçimleri konusunda yardımcı olduklarını söyleyen Yozgat Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, Koçak’a teşekkür etti.
Programın ardından Koçak’a teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.