""

Cuma Namazı Çıkışı ABD’ye Lanet! « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:43

Cuma Namazı Çıkışı ABD’ye Lanet!

Akdağmadeni halkı Amerika’nın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma planına tepki gösterdi.

Cuma Namazı Çıkışı ABD’ye Lanet!
Son Güncelleme :

09 Aralık 2017 - 7:00

Cuma namazı çıkışında Merkez Haseki Camii önünde toplanan halk, ABD ve İsrail’e tepki gösterdi. Basın açıklamasını yapan Akdağmadeni Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cevdet Soyguncu, “Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’un hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs, tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Alınan bu karar bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız.”diye konuştu.
Konuşmanın ardından Merkez Haseki Camii imam hatibi Muammer Kaya Kudüs’te ve tüm dünyada zulüm altında yaşayan Müslümanlar için dua etti. Duanın ardından kalabalık dağıldı.
Amerika’nın Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak tanıma protestosuna İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ak Parti ilçe başkanı Önder Gürel, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve ilçe haklı katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.