""

Cumhur İttifakı Yozgat’ta oylarını kullandı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:21

Cumhur İttifakı Yozgat’ta oylarını kullandı

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Cumhur İttifakı Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan ve İbrahim Ethem Sedef oylarını seçim bölgeleri olan Yozgat’ta kullandılar.

Cumhur İttifakı Yozgat’ta oylarını kullandı
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2023 - 21:45

Akgül: Milletimize hayırlı olsun

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, “Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”dileklerinde bulundu.
Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Yozgat İmam Hatip Ortaokulu’nda kullanan Milletvekili Abdulkadir Akgül, “Sefer bizden, Zafer Allah’tan.Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için Yozgat İmam Hatip Ortaokulu’nda oyumuzu kullandık.Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”diye konuştu.
Akgül, daha sonra okulları ziyaret ederek, seçmenlerle sohbet etti. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şahan: Ülkemize hayırlı olsun

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Cumhurbaşkanı seçiminde vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun”dedi.
Milletvekili Süleyman Şahan, Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Sorgun Fevzi İlköğretim Okulunda kullandı.
Şahan, daha sonra okulları ziyaret ederek, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti, seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Sedef: Çıkan sonuç hayırlı olsun

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu kullandı.
İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve partilileri ile birlikte Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gelen Milletvekili Ethem Sedef, Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu kullandı.
Seçimin vatana ve millete hayırlı olması dileklerinde bulunan Sedef, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinde oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimizi vatandaşlık görevini yerine getirme, sandıklara davet ediyorum. Çıkan sonuçların şimdiden vatanımıza milletimize ve devletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.