""

CUMHURBAŞKANINI DİNLERKEN… « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:59

CUMHURBAŞKANINI DİNLERKEN…

CUMHURBAŞKANINI DİNLERKEN…
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 7:00

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı terör örgütünü bitirmek için and içtiğini hatırlatarak, bugünkü sohbeti açalım istedim.

Bu görev aslında hepimizin üzerinde farz niteliği taşımaktadır. Herkes bulunduğu konum itibariyle bu terör örgütü ile mücadele etmekle mükelleftir.

Sayın Cumhurbaşkanı son zamanlarda yaptığı konuşmalarında yapılan mücadelede yalnız kaldığını açık açık söylemektedir.

Verilen mesaj çok açık ama muhataplar pek oralı değil ki; Sayın Cumhurbaşkanı her fırsatta yalnız kalıyorum diyor. Analiz Merkezi Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci-Yazar Fatih Tezcan Cumartesi günü Yozgat’taydı. 3 saate yakın Fetö olaylarını anlattı. Dinlemeye gelenler sayın Tezcan’ı can kulağı ile dinledi.

Söze başlarken, Yozgat’ın çok soğuk olacağını, soğuk hava nedeniyle konferansa katılımın düşük olacağını öngördüğünü hatırlatarak başladı.

İkram edilen testiyi kırdıktan sonra konferans salonuna geldiğini söyledi. Salondaki sessizliği fırsat bilip, testiyi kırarken bir dilek tutup tutmadığını, Yozgat için bir vaade bulunup bulunmadığını yüksek sesle sordum.

Salondaki atmosferden etkilendiğini, Yozgat’a tekrar gelmek istediğini, Üniversitenin kendisini davet ederse tekrar geleceğini vaat ettiğini söyledi.

Konferansın konusuna geçmeden önce Memur-Sen İl temsilciliğini tebrik ediyorum. Tebrik etmemin sebebi malum böylesine önemli bir konuyu, konunun uzmanı tarafından vatandaşlara anlatılmasına vesile olmalarıdır.

FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişimini ilk önce duyuran ve böylece önlem alması için halka ve kurumlara süre kazandıran Gazeteci Fatih Tezcan, Fetö elebaşını Askerlik döneminden itibaren anlatırken, ilk olarak 17-25 Aralık olaylarına değindi. Fetö elebaşı Askerlik görevi süresince bilgi işlem merkezi sorumlusu olarak görevini tamamladığını, CIA ve Mossad elemanı olarak yetirştirildiğini anlatan Tezcan ‘17-25 Aralık diye bir şey yoktur, 17-25 Aralık dediğimiz mevzu Aralıktan, Şubata kadar sürecek olan bir dönemin demosu” olduğunu söyledi. Türkiye’de tek güvendiği ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu belirten Tezcan,”Eğer bu ülkede Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’sa Allaha hamdüsenalar olsun” dedi.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ülkeyi nasıl aldattığı ile ilgili hazırladığı derlemelerini anlatan Tezcan, Fetullah Gülen’in ecdadıyla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadığını aktardı. Evinde FETÖ ile ilgili yazılan 43 kitabın bulunduğunu ve incelediğini vurgulayan Tezcan, “Kitapların hepsi aynı konuları anlatıyor, hiçbiri farklı değil” dedi.
FETÖ’yü sorgulamak için Fetullahçı Terör Örgütünü ve paralel devlet yapılanmasını çok iyi bilmenin gerektiğini söyleyen Tezcan, FETÖ’nün itiraflarının bile sistematik bir şekilde olduğunu açıkladı. Tezcan ayrıca FETÖ’nün dini temelli bir terör örgütü olduğunu da belirtti.
FETÖ’nün, Milli Görüş Hareketinin kurucusu olan Necmettin Erbakan’ın partisine sızma tekniği gösteremediği tek yerin olduğunu belirten Tezcan, “15 Temmuz gecesi havalimanlarında binlerce Ülkücüyü, köprülerde binlerce Milli Görüşçüyü gördüğümde çok şükür dedim ve rahatladım” ifadelerine değindi.
FETÖ üyelerinin artık yurt dışında da rahat rahat gezemediklerini hatırlatan Tezcan, Ne ABD’de ne de Almanya’da FETÖ üyeleri, ellerini kollarını sallaya sallaya rahatça gezemiyorlar. Artık sokaklara çıkamıyorlar. Ancak Fransa ve Belçika’da biraz rahat olduklarını belirtti.

  • Engelli vatandaşların yapmış oldukları çizimleri tek tek inceleyerek, eser sahiplerini tebrik eden Bürokrat!
  • FETÖ terör örgütünü anlatırken, bazı kişi ve kurumların halen gerektiğin gibi çalışmadığını anlatan Yazar-Gazeteci!
  • Yozgat’ın sorunlarını Yozgat’tan uzak diyarlarda bir araya gelerek, çözmek için kapı kapı gezenler!

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.