""

Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler Birliğinden TKDY’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:53

Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler Birliğinden TKDY’ya ziyaret

Yozgat Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler Birliği üyeleri TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğünü ziyaret ederek, IPARD programı ve kırsal kalkınma destekleri proje süreçleri ve gerçekleştirebilecekleri tüm yatırım imkânları hakkında bilgilendirildi.

Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler  Birliğinden TKDY’ya ziyaret
Son Güncelleme :

08 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda İl Koordinatörlüğü geçmiş faaliyetleri, hayata geçen yatırımlar ve gerçekleştirilen örnek küçükbaş süt ve et üretim tesislerini inceleme imkânı bulan birlik üyeleri, hayallerini yatırıma dönüştürmek için gerekli tüm aşamalar hakkında detaylı bilgi sahibi olduklarını belitti.
Üyelerine bir konuşma yapan Birlik Başkanı Nevzat Yıldırım, Yozgat İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerine IPARD programı ve hazırlanacak projeler hususunda desteklerinin tam olduğunu belirtti.
TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker’de yapılan toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, Yozgat İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Üyelerinin Yozgat ili ve kırsal kalkınma programı için çok önemli olduğunu ifade etti. Yeni çağrı ilanı ile yapılacak yatırımlarla sadece büyükbaş değil aynı zamanda küçükbaş süt ve et üretimi konusunda da Yozgat’ta büyük atılım yapılacağına inandığını kaydeden Türker, çağrı ilanı ile birlikte tanıtım faaliyetlerinin artarak devam edeceğini ifade etti.
Türker, tüm birlik üyelerine toplantıya gösterdikleri katılım için teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.