""

Daştan, Çengeloğlu ve diğer bürokratları ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:26

Daştan, Çengeloğlu ve diğer bürokratları ziyaret etti

MÜSİAD Yozgat Şube Başkanı Ferudun Daştan, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Tamer, İl Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, KADEM Yozgat Temsilcisi Fadime Solmaz, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve İl Sağlık Müdürü Fatih Şahin’i makamlarında ziyaret etti.

Daştan, Çengeloğlu ve diğer  bürokratları ziyaret etti
Son Güncelleme :

08 Şubat 2018 - 7:00

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Daştan, MÜSİAD’ın Yozgat’taki kuruluş süreci ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi. Öte yandan kurumların faaliyetleri hakkında da fikir alışverişinde buldu.
Daştan, MÜSİAD olarak sadace sanayi ve iş dünyasının değil, sektöre yön veren, devlet adına politika üreten, hizmet yürüten kamusal yapı ile ile de her zaman iç içe olacaklarını ifade etti.
Şehirlerin ekonomik ve sosyal gelişiminde devletin temsil makamlarında bulunan yöneticilerinin önemli bir sorumluluğa sahip olduğunu vurgulayan Daştan, bu noktada iş dünyası ve bürokrasi arasında MÜSİAD’ın köprü vazifesinde bulunacağını söyledi.
Kurum yöneticilerine şehrin ekonomik ve sosyal gelişimi adına ortaya koydukları gayret ve çalışmalardan ötürü teşekkür eden Daştan, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu hassas süreçlerde şehrin huzuru ve güveni adına ortaya koydukları iradeli duruştan ötürü tebrik etti.
KADEM Başkanı Fadime Solmaz’la kadınların iş dünyasındaki yerini konuşan Ferudun Daştan, MÜSİAD’ın her zaman kadın girişimciliğinin destekçisi olacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.