""

Daştan, Gazetecilerin gününü kutladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:43

Daştan, Gazetecilerin gününü kutladı

MÜSİAD Yozgat Şube Başkanı Ferudun Daştan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada gazetecilerin gününü kutladı.

Daştan, Gazetecilerin gününü kutladı
Son Güncelleme :

10 Ocak 2018 - 7:00

MÜSİAD Şube Başkanı Daştan, açıklamasında şunları kaydetti: “Şüphesiz ki toplumlarda demokrasi her zaman en önemli unsurlardan, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan gazetecilik anlayışı da demokrasinin vazgeçilmez unsuru olmuştur. Gazetecilik mesleğinin mensupları ilkeler çerçevesinde mesleklerini yürüttükleri takdirde her zaman ülkemizin ve Yozgat’ımızın gelişip, kalkınması adına önemli işlere imza atmıştır. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü önemli mesajlar içeren, basın çalışanları adına önemli içeriği barındıran müstesna bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün“ Basın bir milletin müşterek sesidir” ilkesinden hareketle çalışmalarını özveriyle sürdüren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve başarılar diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.