Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Delege seçimleri yapıldı

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi 15 Ekimde yapılacak olan 6. Olağan Genel kurulu hazırlıklarını sürdürüyor.

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi 15 Ekimde yapılacak olan 6. Olağan

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi 15 Ekimde yapılacak olan 6. Olağan Genel kurulu hazırlıklarını sürdürüyor.
Seçim takvimini işleten Eğitim Bir-Sen, merkez ve 13 ilçe ile üniversitede kulun sandıklarla 6. Olağan Genel Kurul Delegelerini belirledi.
Seçimde belirlenen 150 delege, 6. Olağan Gelen Kurul Toplantısında Eğiti Bir-Sen Yozgat Şubesi yönetimini belirleyecek.
Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, 4 yılda bir yapılan genel kurul öncesi yapılan seçimle genel kurul delegelerinin belirlendiğini söyledi.
Şerefli, 15 Ekim’de demokrasi şöleni havasında olağan genel kurul toplantısını yapacaklarını ifade ederek, “Genel kurul öncesi delege adayı olan, oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum, delege olarak seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Tüm üyelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde 15 Ekim’de Çamlık Otel’de yapacağımız 6. Olağan Genel Kurul Toplantımıza davet ediyorum. ” dedi. Yusuf BAĞCI

Reklamı Geç