""

Demir ve Gözan’dan itfaiyecilere ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 01:20

Demir ve Gözan’dan itfaiyecilere ziyaret

Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve Belediye Başkanı Osman Gözan, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiyecilik Haftası” dolayısıyla Sarıkaya İtfaiye Şefliğini ziyaret ettiler.

Demir ve Gözan’dan itfaiyecilere ziyaret
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:51

Ziyaret sırasında itfaiye personeline özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini ileten Demir ve Gözan, personellere “Teşekkür Belgeleri” takdim etti.
Kaymakam Demir, yangın ve diğer acil durumlarda büyük bir fedakarlıkla görev yapan itfaiye personelinin toplum için ne kadar değerli bir hizmet sunduğunu vurguladı. Demir, “İtfaiyecilerimiz, her türlü tehlikeye karşı cesurca mücadele eden kahramanlarımızdır. Görevlerini canla başla yerine getirerek toplumumuzun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bu vesileyle tüm itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Osman Gözan da konuşmasında, itfaiye teşkilatının bir toplumun en önemli güvenlik unsurlarından biri olduğunu belirterek, “Yangınlar, doğal afetler ve diğer acil durumlarda itfaiye personelimiz her zaman büyük bir sorumlulukla görev yapıyor. Sarıkaya halkı adına hepsine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.