""

Demirbağ ve Çamlıca gençlerle bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:38

Demirbağ ve Çamlıca gençlerle bir araya geldi

Türkiye Gençlik Vakfı tarafından Yozgat’a davet Gazeteci yazar Fehmi Demirbağ ile Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edilen Eğitimci yazar Sait Çamlıca, İlim Yayma Cemiyetinde gençlerle bir araya geldi.

Demirbağ ve Çamlıca gençlerle bir araya geldi
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Yazar Demirbağ ve Çamlıca’nın gençlerle buluştuğu sohbete Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Vali Yardımcısı Salih Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Ahmet Topuz bazı kurum müdürleri ve gençler katıldı.
Sohbette gençlere yönelik konuşma yapan gazeteci Yazar Demirbağ, İnsanların en değerli varlığının zaman olduğunu ve zamanın kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Demirbağ, “Zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bizim en büyük sorunlarımızdan biri de vaktimizi doğru değerlendirmeyip çok okumamak. İstatistiklere göre Türkiye’de nüfusun sadece yüzde üçü kitap okuma alışkanlığı var. Kur’an-ı Kerim’in ilk ayeti okudur. Ancak biz Kur’an-ı Kerim’i sadece ölüm olduğu zaman elimize alıyoruz.”dedi.
Yazar Çamlıca’da okumanın öneminden bahsetti. Çamlıca, okumak özgürlüktür, korku en büyük korkaktır, sabrı öğrenmek bir dil öğrenmekten daha değerlidir, teknolojiye hakim olmak yerine teknolojiye mahkum olmamak gerektiğini vurguladı.
Vali Yurtnaç’ta gençlere nasihatlerde bulunarak, “Geleceğimizin teminatı siz gençlerin bir hedefi olmalı ve bu hedefe azimle, planlı bir şekilde çalışarak ulaşabilirsiniz. Başta aileleriniz olmak üzere bizlerin ve öğretmenlerinizin sizden tek beklentileri okumanız, vatanımıza, milletimize ve devletimize faydalı birer bireyler olarak yetişmenizdir.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.