""

Demirer: iYi Parti sürpriz yapacak « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:03

Demirer: iYi Parti sürpriz yapacak

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı, Türkiye Bilimler Akademisi ve Avrupa Bilimler Akademisi asil üyesi İYİ Parti AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, yakın bir zamanda seçim olacağı ve Partilerinin büyük bir sürprize imza atacağını iddia etti.

Demirer: iYi Parti sürpriz yapacak
Son Güncelleme :

13 Haziran 2021 - 16:02

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı, Türkiye Bilimler Akademisi ve Avrupa Bilimler Akademisi asil üyesi İYİ Parti AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, yakın bir zamanda seçim olacağı ve Partilerinin büyük bir sürprize imza atacağını iddia etti.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı, Türkiye Bilimler Akademisi ve Avrupa Bilimler Akademisi asil üyesi İYİ Parti AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, yakın bir dönemde seçim olacağı iddiasında bulundu. Partilerinin halkın tüm kesimleri tarafından büyük teveccüh gördüğünü belirten Demirer, “Her ne kadar İYİ Parti’nin oy oranı 16-17 deniyor ama bunun sandıkta karşılığının çok büyük olacağını düşünüyorum ve önümüzdeki yıl seçim olacağı gerçeğinden hareketle sürprizi İYİ Parti’nin yapacağına inanıyorum.
İYİ Parti AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, partililerle buluşmak, sorunlarını dinlemek ve Parti politikaları ve çalışmaları hakkında bilgi vermek için Yozgat’a geldi.
DEMİRER YOZGAT’A GELDİ
İl Başkanı Metin Özışık ve Partililer tarafından karşılanan ve Parti rozeti burada takılan Demirer, ülke gündemine ilişkin açıklamalar yaptı. Partilerinin halktan büyük teveccüh gördüğünü ve bunun sandıkları yansımasının çok büyük olacağı iddiasında bulunan Demirer, iktidarın artık değişmesinin zamanının geldiğini savundu.
İYİ PARTİ YÜKSELİŞTE
Konuşmasına partililerini selamlayarak başlayan Prof. Demirer, hem alanı hem de parti içerisinde ki görevi hakkında bilgilendirmeler yaptıktan sonra iktidarın politikaları ve Partilerinin çalışmalarını özetlediği konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Öncelikle hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Biliyorsunuz Nisan döneminde Genel Başkanımız Meral Akşener bana görev verdi. Toplumsal Politikalar Başkanlığında çalışmaya başladık. Benim alanım özellikle sağlık politikaları, gıda güvenliği, uyuşturucu madde bağımlılığı hatta su politikalarında partiye projeler ve politikalar hazırlamak olacak. Bilindiği gibi ülkemiz ve bütün dünya pandemi nedeniyle çok zor bir dönemden geçiyor. Özellikle pandemide ölüm sayısı 3 milyonun üzerinde bildirilse de 10 milyonun üzerinde. O nedenle tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgınla karşı karşıyayız. Biliyorsunuz bu dönemde Genel Başkanımız çok yoğun çalışıyor. Haftada iki defa vilayet ziyaretleri yapıyor.
TABANDAN KARŞILIK
BULUYORUZ
Hakikaten İYİ Parti çok iyi bir ivme kazandı ve en önemli özelliği de iyi bir tabana oturmaya başlaması oldu. Hem merkez de hem ilçelerde bunu görüyoruz. Diğer partilerden ayrılan özelliği tüm partilerden oy alabilmesi oldu. Toplumun tüm kesimlerinden oy alabilecek bir cazibe merkezi haline geldi. Sayın genel başkanımızın söylemleri ve parti yönetimimizin söylemleri karşılık buluyor. Artık görüyoruz ki bir değişim zamanı geldi. Ne yaparsanız yapın artık bir değişim gerekiyor. Şimdi Portekiz ve Yunanistan yüzde yarımla kredi alabilirken dünyada her yerden biz yüzde 8 ile kredi alabiliyoruz. Piyasalara güven gelebilmesi, içerde huzurun olması, dış piyasalarda, para kaynaklarınd7a huzurun gelmesi için bir iktidar değişikliği gerekiyor. Bu son derece önemli. Burada da Sayın Genel Başkanımız gerek siyasi tecrübesi, gerek söylemleri ve organizasyonu ile milletten büyük bir teveccüh görüyor. Nerede gitsek büyük ilgi görüyoruz, ziyaretler için gittiğimiz yerlerde miting havasına dönüşüyor ziyaretlerimiz. Gittiğimiz her yerde insanların teveccühü gerçekten çok büyük.
SANDIKLARDAN İKTİDAR OLARAK ÇIKACAĞIZ
Her ne kadar İYİ Parti’nin oy oranı 16-17 deniyor ama bunun sandıkta karşılığının çok büyük olacağını düşünüyorum ve önümüzdeki yıl seçim olacağı gerçeğinden hareketle sürprizi iyi partinin yapacağına inanıyorum. Bana her yerden hasta gelir ve bunu halkta görüyorum, hissediyorum. Hakikaten iyi hartiye dönüş ve teveccüh olacak. İYİ Parti ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve inşallah önümüzdeki dönemde Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Bu bizim hepimizin çok büyük bir beklentisi. Bu ülkemize çok büyük bir ivme verecek. Dünyada ekonomide, sermayede çok büyük bir güven gelecek, çiftçimiz rahatlayacak, kobiler rahatlayacak, Ülkede, ekonomide çok büyük bir sıkıntı var. Bunların önünü açmak için yeni bir yönetime, değişime ve iktidara ihtiyaç var.
Bizim özellikle bu dönemde benim yapmaya çalıştığım partimizin sağlık politikalarını ön plnaa çıkartmak. Sağlık politikaları ile bilgili bir komisyon kurduk. Ülkemizdeki önemli isimlerden oluşan büyük bir ARGE Komisyonu kurduk. Üç aydır da çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Raporumuzu da son noktasına getirdik, değişik versiyonlar üzerinde durarak. Salı günü de Başkanlık Divanına, GİK üyelerimize ve milletvekillerimize sunum yapacağım. Bu bizim Sağlık politikalarımızı belirleyen kitabımız olacak. Bunun yanında bu kitabı basıp il Başkanlarımıza, milletvekillerimize göndereceğiz. Bunun yanında ekonomi, tarım ve temel sağlık politikaları konusunda da kitaplar hazırlayarak iktidara hazır olduğunu gösterecek.” (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.