""

Deniz: Şampiyonluğu istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:39

Deniz: Şampiyonluğu istiyoruz

Bölgesel Amatör Lig 5. grubunda mücadele eden Aksaray Belediyesporumuz lig’in 19. haftasında pazar günü deplasmanda Hatay Belen Belediyespor’u 9-0 mağlup etmişti. Siyah beyazlı takım ligden düşmesi kesinleşen rakibi karşısında müsabakanın ilk yarısında attığı iki golle devreyi 2-0 önde tamamlamış 2. yarıda da bulduğu 7 golle toplam sahadan 9-0 gibi farklı bir galibiyete ulaştı.

Deniz: Şampiyonluğu istiyoruz
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Aksaray Belediyespor bu sonuçla puanını 46’ya yükseltirken ligin tamamlanmasına 7 hafta kala bir maçı eksik Nevşehir sporun ardından 1 puan eksiği ile 2. sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor,Belen galibiyetinin ardından pazartesi günü futbolculara bir günlük izin verilmişti.
Belen deplasmanında rahat bir oyunun ardından farklı skorla galip geldiklerini belirten Aksaray Belediyespor Futbol şube sorumlusu Nedim Deniz, ligin sonu yaklaşırken puan kaybına tahammülümüz yoktur. Bu hafta sonunda ligde zorlana bileceğimiz rakiplerden bir tanesi olan Kayseri Şekerspor konuk edeceğiz. Bu maça takımımız sıkı şekilde hazırlanacak Allah’ın izniyle bu maçı da galip tamamlayarak ligdeki seri galibiyetler almaya devam etmek istiyoruz” dedi.
Aksaray Belediyespor bu sezon Ligi lider tamamlayıp Playoff maçlarının ardından üçüncü Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini belirten Aksaray Belediyespor Futbol şube sorumlusu Nedim Deniz, Şu an bir maçı eksik gizli lider durumundayız. Bununla birlikte hafta sonunda biz Kayseri Şekerspor konuk ederken, grubumuzla ilk sırada yer alan Nevşehirspor sahasında 3. sırada yer alan Yozgatsporu ile karşı karşıya gelecekler. Bu maçın sonucu da bizleri yakından ilgilendiriyor. Ancak o maçta hangi sonuç olursa olsun bizim tek hedefimiz var. Kayseri Şekerspor müsabakasını kazanmak olacaktır” dedi.
Taraftarlara da seslenen Aksaray Belediyespor Futbol şube sorumlusu Nedim Deniz, Pazar ünü tribünlerinde dolmasını istiyoruz. Gerçekten zor bir müsabaka oynayacağız. Puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yoktur. Taraftarlarımızla birlikte sahada mücadele edecek olan futbolcularımız İnşallah Şekerspor ligin ilk yarısında olduğu gibi sahamıza da mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımız gelsinler müsabakada liderliğe gidelim. Şampiyonluğa giden Aksaray Belediyesporu yalnız bırakmasınlar istiyoruz.
Şehirde Aksaray Belediyespor’un birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini de sözlerine ekleyen Nedim Deniz, Bu sezon çok büyük bir başarıya imza atıyoruz. Ligde şu ana kadar 17 müsabaka oynadık ve 15 müsabakayı kazandık. Ancak bakıyoruz ki bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Bu hafta kazanırsak takımımız derin bir nefes alacaktır. Onu da biliyoruz. Çünkü Nevşehir’de Nevşehir ve Yozgat spor kozlarını paylaşacak oradan gelecek sık orada bakıyoruz. Ancak Öncelikle kendi işimizi kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerekiyor” dedi.
Aksaray’da şampiyonluğu herkesin inandığını da sözlerine ekleyen Nedim Deniz, Artık Birlik beraberliğimizi tavan yaptırma zamanıdır pazar günü büyük bir şenlik içerisinde Kayseri Şekerspor karşısında galibiyetimizi kutlayalım” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.