""

Dereceye girenler ödüllendirildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:31

Dereceye girenler ödüllendirildi

Çamlıbel Elektrik A.Ş. (ÇEDAŞ) enerji tasarrufu haftası nedeniyle ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenledi. Yarışmaya 150 öğrenci katıldı. 6 öğrencinin resmi ödül alırken, 14 öğrencinin resmi de sergilenmeye değer bulundu.

Dereceye girenler ödüllendirildi
Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 7:00

Yarışmada dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Kültür Merkezinde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, ÇEDAŞ İl Müdürü Muzaffer Ayan ile ÇEDAŞ Perakende ve Satış Müdürü Mustafa Yılmaz İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Halıcı, SGK Müdürü Bilal Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ile öğrenciler katıldı.
Elektriğin kıymetini bilinmesinin gerektiğini ifade eden Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, “Elektriği israf ederek yakmak, israf ederek ürünleri sonsuzmuş gibi tüketmek kendi geleceğimizi karartmaktır. Bu nedenle enerji tasarrufu başta olmak üzere Allah’ın bize lütfettiği temiz havamızı bile dikkatli kullanmak zorundayız. Çevresine duyarlı olan insan en çağdaş, düşünceli ve topluma yararlı insandır” diye konuştu.
ÇEDAŞ İl Müdürü Muzaffer Ayan, enerji tasarruf haftası nedeniyle resim yarışması düzenleyerek haftanın önemine dikkat çekmek istediklerini söyledi.
Ayan, tasarrufun bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlattı.
Kaynakların gereksiz kullanılmasının büyük zararlar verdiğini dile getiren Muzaffer Ayan, “Gelecek nesillere enerji bilincini aşılamaya çalışıyoruz” dedi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, Bu tür yarışmaların öğrencilerin bilinçlendirilmesine büyük katkılar sağladıklarını söyledi.
Öztürk, gelecek nesillere tasarruf bilincini aşılayarak farkındalık oluşturulması gerektiğini vurguladı.
Konuşmaların ardından resim yarışmasında birinci olan Merkez Ortaokulu öğrencisi Fatma Dede tam altın, ikinci olan Buse Yıldız yarım altın, üçüncü olan Berfin Beyazıt ise çeyrek altınla ödüllendirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.