""

Dernek başkanlarından, Bakan Kaya’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:12

Dernek başkanlarından, Bakan Kaya’ya ziyaret

Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Sivas, Niğde, Kırıkkale, Yozgat, Yerköy, Sarıkaya şehit ve gazi aileleri dernek başkanları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret ederek şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını dile getirdiler.

Dernek başkanlarından, Bakan Kaya’ya ziyaret
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 7:00

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı, İç Anadolu Şehit Aileleri Dernek Başkanları ile birlikte makamında ziyaret ettik.
İç Anadolu Şehit Aileleri Dernek Başkanları Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Sivas, Niğde, Kırıkkale, Yozgat, Yerköy, Sarıkaya ile birlikte, Şehit Aileleri, Gaziler, Harp ve Vazife Malulleri ile alakalı olarak tespit edilen sorunlar ve çözümü ile sorun ve taleplerini ilettik. Ziyarette şehit aileleri ve gazilerin genel sorunlarından, gazilerin özlük hakları, maaşlardaki dengesizlik hakkında çeşitli bilgi alış verişinde bulunduk. Bunların yanı sıra Afrin’de gerçekleşen Zeytin dalı operasyonda ordumuza tam destek verilmesi, dernekler olarak ordumuzun ve Milletimizin her zaman yanında olacağımızı bildirdik.” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ederek her zaman şehit aileleri ve gazilerin yayında olduğunu belirtti.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında dernek başkanlarına çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.