""

Dernekler, vakıf mütevelli heyetine üye seçti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 18:16

Dernekler, vakıf mütevelli heyetine üye seçti

Yozgat’ta Dernek Genel Kurul toplantılarında üyelerin oylarıyla seçilerek iş başına gelen dernek başkanları bu kez, kendileri bir araya gelerek başkanlar arasından Vakıf Mütevelli heyetine üye seçti.

Dernekler, vakıf mütevelli  heyetine üye seçti
Son Güncelleme :

15 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat İl Denekler Müdürlüğünce gerçekleştirilen toplantıda dernekler arasındaki sosyal ve kurumsal ilişkiler ve derneklerin yapacakları faaliyetler de konuşuldu. Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda, 2017 yılında görev yapacak iki sivil toplum temsilcisi yapılan seçimle belirlendi. Yozgat İl Dernekler Müdürlüğünce, merkez ilçede kurulu ve faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını temsilen belirlenen dernek başkanları, SYD Vakfının 2017 yılı faaliyet dönemine görev alacak iki STK temsilcisini seçmek üzere valilik Toplantı salonunda bir araya geldi. Toplam yirmi sekiz dernek ve vakıf temsilcisinin davet edildiği toplantıya 20 temsilci katıldı. Gizli oylama usulüyle yapılan seçim sonunda İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şubesi başkanı Ahmet Topuz ile Yozgat İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani yardım derneği başkanı Şahin Çarkçı, mütevelli, heyeti üyesi olarak seçildiler.
Yozgat İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, “ Her yıl yapıldığı üzere 2017 yılı faaliyet döneminde SYD Vakfı’nın mütevelli heyetinde görev alacak iki temsilci üye için yapılan çağrı üzerine, toplantıya 20 kişinin katıldı. Yapılan seçim sonucu ise iki dernek başkanı seçildi” diyerek görev alan üyelere başarılar diledi. Toplantı sonunda söz alan dernek başkanları, il merkezindeki dernek ve vakıfların kurumsal ilişkilerinin daha da geliştirmesi ve kaynaşmanın sağlanması yönünde fikir birliğine vardılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.