""

DEVA’da bayrak değişimi « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:05

DEVA’da bayrak değişimi

DEVA Partisi, Yozgat merkez ilçe başkanlığına Satılmış Bakır’ı atadı. Yozgat şoför esnafının sevilen isimlerinden olan Bakır’ın atama yazısı, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından onaylandı.

DEVA’da bayrak değişimi
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2024 - 16:25

DEVA Partisi Kurucu eski İl Başkanı İsmail Yılmaz ve Yozgat il başkanı Faruk Turan Çiftçi, atamanın parti içindeki önemini vurgulayarak, Bakır’ın bu göreve gelmesinin partinin geleceği için önemli bir adım olduğunu belirtti.
BAKIR: “DEVA PARTİSİ TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ ADRESİ”
Yeni atanan DEVA Partisi Yozgat merkez ilçe başkanı Satılmış Bakır, göreve başlamasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Bakır, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik zorluklara dikkat çekerek, “Bugün ülkemizi yöneten AKP iktidarı Türkiye’yi ekonomik yönden felakete sürüklüyor. Enflasyon kontrolsüz bir şekilde artarken adaletsizlik, haksızlık, hukuksuzluk ve yolsuzluklar halkımızı bunalıma sürüklüyor” dedi.
Bakır, Türkiye’deki açlık tehlikesine de değinerek, DEVA Partisi’nin bu sorunlardan kurtulma yolunda tek umut olduğunu vurguladı. “Ülkemizin bu zor günlerden çıkabilmesi için öncelikle mevcut hükümetten kurtulmamız gerekiyor. DEVA Partisi’nin hazırladığı ekonomik reçete, Türkiye’nin kurtuluşunun anahtarıdır” diyen Bakır, partisinin lideri Ali Babacan’ın geçmişte Türk ekonomisini düzlüğe çıkardığını ve yine bu liderlikle sorunların üstesinden gelinebileceğine inandığını ifade etti.
HALKA ÇAĞRI: “DOĞRU ADRESTE BULUŞALIM”
DEVA Partisi’nin ekonomik ve siyasi hedeflerine inanan Bakır, partinin saflarında daha fazla hemşehrisini görmek istediğini belirtti. “Türk ekonomisinin kurtuluş reçetesi DEVA Partisi’nde bulunuyor. Sorunlarımızı ancak doğru adreste buluşarak çözebiliriz” diyen Bakır, Yozgatlıları partilerine katılmaya davet etti./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.