Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyanet’te bir dizi tedbirler aldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında alınan kararları kamuoyuyla paylaştı. Başkanlık, tasarruf önlemleri çerçevesinde bir dizi adım atmaya hazırlanıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi

Genelgede belirtilen kararlar doğrultusunda, Diyanet İşleri Başkanlığı hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 aracının iade edildiği duyuruldu. Ayrıca, merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye gibi alımların yapılmayacağı belirtildi.

Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında ilk etapta alınacak tedbirlerin detayları da paylaşıldı. Buna göre, tüm hizmet içi eğitimlerin eğitim merkezlerinde ve Başkanlığa ait diğer mekanlarda yapılması planlanırken, içeriği müsait eğitim programlarının çevrim içi olarak gerçekleştirileceği ifade edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, ataşe-müşavirler toplantısı gibi kurumsal toplantıları da çevrim içi olarak düzenleme kararı aldı. Ayrıca, başkanlığın hizmetleri açısından önemli ve zaruri haller dışında yurt dışı programlarının iptal edileceği ve yurt dışı personel görevlendirmelerinin en asgari düzeyde tutulacağı belirtildi./Haber Merkezi

Reklamı Geç