""

Doğandan’dan yeni yıl mesajı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:55

Doğandan’dan yeni yıl mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Sarıkaya İlçe başkanı Bülent Doğan Yöre Haber Gazetesine verdiği Yeni Yıl Mesajında şunları söyledi;

Doğandan’dan yeni yıl mesajı
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Adalet ve Kalkınma Partisi Sarıkaya İlçe başkanı Bülent Doğan Yöre Haber Gazetesine verdiği Yeni Yıl Mesajında şunları söyledi; Acısıyla tatlısıyla 2017 yılını tamamlayıp yeni yıla, 2018 yılına girmenin eşiğindeyiz. 2017 yılında Türkiye’miz yine büyüme hamleleri ile yükselişteydi. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ümmet lideri ve Dünya Lideri olduğunu kanıtladı. ABD nin hain planlarını bozarak Dünyada artık Türkiye’nin de büyük söz sahibi olduğunu kanıtladı. 2018 Yılında Dünyada zulüm gören bütün müslümanların rahata kavuşmasını dilerken dünyada barışın huzurun oluşmasını canı gönülden istiyoruz. Bu vesile ile Saygıdeğer Sarıkaya halkının yeni yılını kutluyor mutlu bir yıl temenni ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.