""

“Dokunuş” İlçe ziyaretlerine başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:50

“Dokunuş” İlçe ziyaretlerine başladı

2017-2018 futbol sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Yozgatspor 1959 FK için başlatılan “Vefa yılında Dokunuş” kampanyasının çalışmaları aralıksız devam ediyor.

“Dokunuş” İlçe ziyaretlerine başladı
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2017 - 7:00

Dokunuş ekibi önceki gün Sarıkaya, Akdağmadeni ve Kadışehri Belediye başkanları ile bir araya gelerek kırmızı siyahlı takım için destek aldılar.
İlçe Belediye Başkanları Yozagatspor’un profosyonel ligde mücadele etmesinin tüm şehir çok önemli olduğu konusunda hemfikir olurken, kırmızı siyahlılar için gereken bütün desteği verecekleri yönünde açıklamalr yaptılar.
“YOZAGATSPOR’UN HER ZAMAN DESTEKCİSİYİZ”
Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel geçmiş yıllarda olduğu gibi hala sıkı bir Yozgatspor taraftarı olduğunu dile getidi. Kırmızı siyahlı takımın üst liglere çıkması için Sarıkaya Belediyesi olarak gerekli bütün desteği sağlayacaklarını belirten Açıkel ilk adım olarak dokunuş ekibinin ziyaretinde “Vefa kartı” alarak kampanyaya destek oldu.
“ESKİ GÜNLERİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ”
Öğrencilik yıllarında İstanbul’da bulunduğunu fakat bu yıllar içerisinde Yozgatspor’un ne bir deplasman nede Yozgat’ta oynadığı karşılaşmaları kaçırmadığını dile getriren Açıkel, “Kırmızı siyahlı forma ve o şanlı arma her Yozgatlının vazgeçilmez sevdasıdır. Öğrencilik yıllarımda dahi bu sevdadan vazgeçemedim. Yozagatspor nerede biz oradaydık. O zamanlarda Yozgatspor için kenetlenmiş bir şehir vardı. Bu günlerde bu ruhu tekrar yakalarsak bulunduğumuz ligden üst liglere çıkmanın en büyük adımını atmış oluruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.