""

Down sendromlu çocuğu bulmak için emniyet seferber oldu « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:27

Down sendromlu çocuğu bulmak için emniyet seferber oldu

Sorgun’da kaybolan 5 yaşındaki Emir Talha Erdem isimli down sendromlu çocuk için polis ekipleri seferber oldu. Küçük çocuk, 8 buçuk saat sonra bir apartmanda bulundu.

Down sendromlu çocuğu bulmak için emniyet seferber oldu
Son Güncelleme :

26 Eylül 2021 - 16:33

Edinilen bilgilere göre, olay dün saat 17.00 sıralarında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana geldi. Down sendromlu 5 yaşındaki Emir Talha Erdem’in kaybolduğu ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Kaymakam Halil İbrahim Kazar, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, polis ekipleri ve vatandaşlarında katıldığı arama çalışmaları gece saat 01.30 sıralarına kadar sürdü. Tek tek MOBESE kameraları incelendi. Vatandaşlarla birlikte sokak sokak kaybolan down sendromlu Emir Talha Erdem arandı. Gece saat 01.30 da Atıf Kılıç Caddesi’nde bir apartmana girdiği tespit edilen Erdem, buradan alınarak ailesine teslim edildi. Ailenin sevincine ortak olan Kaymakam Kazar ve İl Emniyet Müdürü Esertürk, Emir Talha Erdem’e oyuncak hediye ederek ailenin sevincini paylaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.