""

Dronlu Trafik Denetimi uygulamaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Haziran 2024 - 21:09

Dronlu Trafik Denetimi uygulamaları devam ediyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinde dronlarla gerçekleştirilen trafik denetimleriyle sürücüleri trafik kurallarına uymaya teşvik ediyor.

Dronlu Trafik Denetimi  uygulamaları devam ediyor
Son Güncelleme :

26 Haziran 2024 - 17:10

İl Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinde artan trafik güvenliğini daha rahat ve işlevli gerçekleştirmek amacıyla dronlarla yapılan trafik denetimlerini yaygınlaştırıyor. Son teknoloji kameralarla donatılan dronlar, emniyet kemeri, kırmızı ışık ihlali ve şerit kullanımı gibi sık görülen trafik ihlallerini tespit ederek sürücülere cezai işlem uygulanmasında destek oluyor.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, dronlarla desteklenen trafik denetimlerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini vurgulayarak, şehir içinde trafik güvenliğini sağlamak için bu tür teknolojik uygulamaların önemli olduğunu ifade etti.
/ Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.