Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü Yozgat Şehir Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybeden AK Parti Yozgat eski İl Başkanı Eczacı Harun Lekesiz’in kıymetli eşi Eczacı Sevilay Lekesiz (48) Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çatak Mezarlığında toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü

Yakalandığı hastalık sebebiyle bir süredir Yozgat Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Sevilay Lekesiz, yapılan müdahalelere rağmen genç yaşta hayatını kaybetti. İl Sağlık Müdürlüğünden geçen yıl emekli olan Sevilay Lekesiz’in vefat haberi ailesi ve yakınlarının yanı sıra sevenlerini de yasa boğdu.Çalıştığı mesai arkadaşları başta olmak üzere siyasetçisinden, bürokrasiye Yozgatlı vatandaşlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Harun Lekesiz’e taziye dileklerini sundu.
Merhume Sevilay Lekesiz’in cenazesi Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çatak mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze namazına; Lekesiz ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Hemşehrimiz Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, AK Parti İl Başkanı Hasan Kandemir, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, TSO Başkanı Taylan Alakoç, STK ve siyasi temsilciler, vatandaşlar katıldı.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak Merhume Sevilay Lekesiz’e Allah’tan rahmet, başta Harun Lekesiz olmak üzere, Lekesiz ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz./ Ferhat ÖZER

 

10 saniye sonra reklam kapanacaktır. Reklamı Geç