""

Dündar: Tek düşüncemiz lig « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:39

Dündar: Tek düşüncemiz lig

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, tek düşüncelerinin lig olduğunu belirterek, takımın gerçek durumunu ve gücünü ancak ligde görebileceklerini ifade etti.

Dündar: Tek düşüncemiz lig
Son Güncelleme :

15 Ekim 2021 - 14:38

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, tek düşüncelerinin lig olduğunu belirterek, takımın gerçek durumunu ve gücünü ancak ligde görebileceklerini ifade etti.

Teknik Direktör Feridun Dündar, yaptığı açıklamada;15 gün sonra zorlu maratona gireceklerini ifade etti.

Dündar,  “Bizim tek düşüncemiz lig. Takımı bu zorlu arenada görmeden nerelere geldiğimizi öğrenmek mümkün olmaz. O nedenle hazırlık maçları hiçbir zaman tam ölçü değildir. Lig öncesi hayali konuşmak doğru olmaz.”dedi.

Takımın her yönüyle Lige hazır bir şekilde girmesi için hazırlık maçlarının büyük önem taşıdığını belirten Dündar, hazırlık maçlarında ortaya konulan futbolu fazla önemsemediğini ifade etti.

Yeni kurulan bir takımda ister istemez uyum sorunu oluşacağını söyleyen Dündar, bunu ancak hazırlık maçlarıyla çözme imkanını yakaladıklarını vurguladı.

Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok, ortaya konulan futbol önem taşıdığını belirten Dündar, eksiklikleri tesbit ederek, bunları en aza indirgemeye çalıştıklarını ifade etti. Maçlarda bütün futbolcuları görme imkanı ve ayrıntılı bilgi sahibi olan Dündar, yapılan tüm çalışmaları, lige yönelik yaptırdığını kaydetti.

Takımın kamp dönemlerinde açıklarını yavaş yavaş kapattığını  lig için henüz bir şey söylemenin erken olacağını kaydeden Dündar,“Biz yeni bir takımız. Birçok futbolcumuz hem birbirlerine hem de takıma uyum sağlama çabası içindeler. Artık bütün planlarımızı lige göre yaptık. Zaman oldukça az kaldı. Biz de önce hazırlık maçlarında takımın son durumumuzu görerek, ona göre önlemler alıyoruz. Ancak şu an için hedef açıklamanın, çok çok iyi bir takımız demenin doğru olmayacağı kanısındayım.”Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19