""

Eğitim Bir Sendikası madde bağımlılığına karşı kapsamlı mücadeleye destek veriyor « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:22

Eğitim Bir Sendikası madde bağımlılığına karşı kapsamlı mücadeleye destek veriyor

Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanlığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan Protokol çerçevesinde lise ve dengi okullar ile tüm öğrenci pansiyonları alanında madde bağımlılığı konusunda öğrencilere seminerler verilecek.

Eğitim Bir Sendikası madde bağımlılığına karşı kapsamlı mücadeleye destek veriyor
Son Güncelleme :

16 Ekim 2017 - 7:00

Seminerlerde öğrencilerin madde bağımlığına karşı bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Öte yandan gençlerin madde bağımlılığı sonucunda karşılaşacakları tehlike ve felaketlerin farkına varmaları da amaçlanıyor. Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin arasında imzalanan protokol ile Yozgat’ta Lise ve dengi okullar ile tüm öğrenci pansiyonlarında alanında yetkin öğretmenlerce madde bağımlılığı ve değerler eğitimi seminerleri düzenlenecek. Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada sendika olarak eğitimin yanı sıra sosyal projelere de büyük önem verdiklerini söyledi. Şerefli, “İl Mili Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız protokol çerçevesinde her geçen yıl daha da artış gösteren madde bağımlılığı ile kapsamlı bir mücadele başlattık. Bu alanda eğitim almış ve kendisini geliştirmiş öğretmenlerimizle birlikte okullarımızda ve pansiyonlarda öncelikle lise öğrencilerimiz ile eğitimler düzenleyeceğiz. Bu kapsamda zararlı maddeler ve olumsuz etkileri düzenlenecek seminerlerde öğrencilerimize geniş bir şekilde anlatılacak. Bu vesile ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Tekin Bey’e ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin’de gençlere en büyük zarar veren madde bağımlılığı konusunda Eğitim Bir Sen’le yapılan işbirliği ile öğrencilerin daha da bilinçlendirilmesinin amaçlandığını belirterek, amaçlarının öğrencileri bu zararlı maddelerden korumak olduğunu ifade etti. Tekin, Eğitim Bir Sen Yozgat İl Başkanı Şerefli’ye teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.