""

Eğitim seminerleri sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:56

Eğitim seminerleri sürüyor

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün (İŞKUR) meslek seçimi seminerleri devam ediyor. İl Müdürlüğü köy okullarından sonra il merkezinde bulunan ortaöğretim öğrencilerine meslek eğitim seminerleri düzenliyor.

Eğitim seminerleri sürüyor
Son Güncelleme :

13 Aralık 2017 - 7:00

İş ve Meslek Danışmanı Murat Çolak, Ayşe Ilıcak İmam Hatip ortaokulunda öğrencilerine ‘meslek seçiminin önemi’ konulu sunum yaptı.
İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız, köy okullarından sonra merkezde bulunan okullarda da meslek seçimine yönelik eğitim çalışması başlattıklarını söyledi.
Yıldız, “İş ve Meslek seçiminin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Arkadaşlarımız bunun için 8’inci sınıf öğrencilerini bu konuda bilgilendirici sunumlar yapıyor.
Meslek danışmanı arkadaşlarımız öğrencilere, doğru meslek seçimimin hayatlarında neleri değiştirebileceğini, yanlış meslek seçiminin hayatlarında nelere mal olabileceği, doğru meslek seçmenin yollarının neler olduğunu ve bu konuda kimlerden yardım alınabileceği hususları ayrıntılı bir şekilde anlatılar” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.