Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve ilgili şube müdürleri katıldı.
Toplantıda, Yozgat’taki devam eden ve planlanan eğitim yatırımları ile 2024-2025 eğitim öğretim döneminde yapılacak eğitim faaliyetleri kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.
Toplantıda, eğitim yatırımlarının yanı sıra, okulların ihtiyaçları ve mevcut projelerle ilgili yapılan değerlendirmeler, eğitim sisteminin daha verimli hale getirilmesini hedefliyor.
Vali Mehmet Ali Özkan, burada yaptığı konuşmada; Yozgat’ın eğitim altyapısını güçlendirmek ve öğrencilerin kaliteli eğitim hizmetlerine erişimini sağlamak için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade etti. Vali Özkan, “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle, Yozgat’taki eğitim yatırımlarını titizlikle değerlendiriyoruz. Eğitimdeki mevcut başarılarımızı sürdürmek ve yeni projelerle bu başarıları daha da ileriye taşımak için stratejik adımlar atıyoruz,” dedi.
Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, il genelindeki okulların mevcut fiziki koşulları, eğitim materyalleri ve öğretmen ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi sundu.
/Nazife EKİCİ
Eğitim yatırımları değerlendirildi
Yozgat’ta eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Erdoğan, Selçuk Doğandemir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Işık Gün ve birim müdürleri katıldı.

