""

Ekinci: Çocuklarımız mutluluğu bizim mutluluğumuzdur « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:23

Ekinci: Çocuklarımız mutluluğu bizim mutluluğumuzdur

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, çocukların mutluluğunu ön planda tutarak Ahmetefendi Mahallesi’ne yeni bir park kazandırma çalışmalarının hızla ilerlediğini duyurdu.

Ekinci: Çocuklarımız mutluluğu bizim mutluluğumuzdur
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 18:34

Başkan Ekinci, parkın peyzaj çalışmaları öncesinde toprak tasfiyesinin tamamlandığını ve parkı çevreleyen bordürlerin yerleştirildiğini belirtti. Yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Ekinci, şimdi tek eksiğin çocukların oyun ve eğlence dolu kahkahaları olduğunu ifade etti.
Mahalleye kazandırılan yeni parkın çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçireceği bir alan olacağını vurgulayan Başkan Ekinci, “Mahallemize hayırlı olsun” temennisinde bulundu. /Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.