Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekinci: Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önce gelir

Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, ilçe halkının sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek, bu kapsamda kanserojen madde içeren asbestli boruları sağlıklı içme su boruları değiştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, ilçe halkının sağlığının her

Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, ilçe halkının sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek, bu kapsamda kanserojen madde içeren asbestli boruları sağlıklı içme su boruları değiştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden itibaren, belediyeyi tek bir kuruş borçlandırmadan tamamen belediyenin öz kaynaklarını kullanarak, büyük projeleri hayata geçirdiklerini ve çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.
Ekinci, “Başkanlık görevini devraldığımız ilk günden itibaren daha önceden hazırladığımız plan ve projelerimizi bir bir gerçekleştirmeye başladık. Kısa sürede önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızı sürdürürken Korona salgını ile de ayrıca mücadelemizi veriyoruz. İşlerimiz de bir aksamaya mahal vermeden vatandaşlarımızın bizden istediği hizmetleri aksatmadan yerine getiriyoruz. Şuan pek çok yerde devam eden çalışmalarımızın yanı sıra İlçe halkımızın sağlığını tehdit eden asbestli yani kanserojen madde içeren boruları sağlıklı içme su boruları ile değiştiriyoruz. PTT Caddesi’nde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hatlarının yenilenmesiyle üstyapı çalışmalarına başlayacağız. Sorgun halkı her şeyin en iyisine ve en güzeli layıktır. Amacımız; İlçemizi daha güzel, daha yaşanılır örnek bir şehir haline getirmektir.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamı Geç